Vacature HR-Business Partner

Rutgers & Posch is in 2013 opgericht door ervaren advocaten met uitgebreide internationale ervaring. Zij hadden een nieuw soort kantoor voor ogen. Dat kantoor heeft een grote groei doorgemaakt en bestaat inmiddels uit 40 advocaten die tot de top in hun vakgebied behoren, maar die ook oog hebben voor de wereld buiten de advocatuur. Wij combineren grote ambities met plezier in ons werk en een persoonlijke aanpak.

Om ons kantoor, onze medewerkers en ons HR-beleid nóg verder te laten groeien, zijn wij op zoek naar een HR-Business Partner voor 20-24 uur per week.

Wij zoeken een professional die:

  • ons kantoor kan assisteren bij alle HR-zaken, zoals het begeleiden en adviseren van partners en medewerkers op HR gebieden in de breedste zin van het woord;
  • werkzaamheden zoals in-, door- en uitstroom, verzuimbegeleiding, talentontwikkeling, arbeidsvoorwaarden etc. proactief oppakt en zorgt dat alles zowel proces- als beleidsmatig op orde is;
  • verantwoordelijkheid neemt voor de werving en selectie; en
  • het secretariaat (functioneel) coördineert.

Jij hebt:

  • een stevige persoonlijkheid met een proactieve houding, die zelfstandig kan werken, en goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • WO werk- en denkniveau;
  • uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheden;
  • relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening; en
  • een flinke dosis relativeringsvermogen.

Wij bieden een uitdagende rol in een informele werksfeer, leuke collega’s, flexibiliteit en verantwoordelijkheid en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een boot in de gracht en een kantoor op het strand.

Reacties op deze vacature kun je sturen aan Inge de Laat via inge.delaat@rutgersposch.com. Wil je meer weten over de vacature, dan kun je Inge bellen op 06-1092 4642.

***

Rutgers & Posch groeit snel en heeft altijd plek voor goede en gemotiveerde juristen met een brede blik op de wereld. Advocaten die tot de top in hun vakgebied behoren, die door willen groeien in hun specialisatie en mee willen bouwen aan ons kantoor. Dat vereist een track-record waar ambitie uit blijkt, zowel binnen als buiten de juridische wereld.

Geinteresseerd? Laat ons weten waarom je voor ons wilt werken en wat jij kunt toevoegen aan ons kantoor. En als je écht niet kan wachten, dan kan je elke vrijdagmiddag aanbellen voor een borrel.

Neem contact op met :
Aladár Bleeker, Partner Business Development
E-mail: aladar.bleeker@rutgersposch.com
Of bel, als je vragen hebt, via: 06 2139 0296 of 020 891 3921.