Terug naar team

WOUTER VAN DEN WILDENBERG

Advocaat

Wouter van den Wildenberg is gespecialiseerd in schuldfinancieringen, herstructureringen, faillissementen en andere financieelrechtelijke zaken. Hij werkt sinds juli 2017 bij Rutgers & Posch en heeft veel ervaring met de financiering van financiële instellingen en bedrijven in de automotive sector.

Wouter: “Ik ben na mijn rechtenstudie naar de London School of Economics gegaan omdat het motto rerum cognoscere causas, – ‘de oorzaak van de dingen begrijpen’ – mij aanspreekt. In mijn werk betekent dit dat je niet klakkeloos een juridische regel moet volgen, maar altijd moet kijken of de oorspronkelijke context nog geldt.

Na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg volgde Wouter een Master of Laws ‘Commercial Law’ aan de London School of Economics. Hij rondde deze opleiding af met het predicaat ‘Distiction’. Hij heeft zes jaar bij Allen & Overy gewerkt; in 2017 slaagde hij cum laude voor de Grotius Academie met als richting Financiering & Zekerheden.

Wouter tracht al sinds 2014 het Portugees machtig te worden en is, zoals hij zelf zegt, inmiddels in staat zich een avond in een Portugese kroeg staande te houden.

Wouter is ook: een liefhebber van craft beers, vindt geschiedenis interessant maar leest vooral historische fictie, geen reis zo mooi als een goede roadtrip.

E-MAIL wouter.vandenwildenberg@rutgersposch.com
+31 20 891 3924
+31 20 891 3901
+31 6 1071 9313

vCard