Terug naar team

WOUTER BRUGMA

Advocaat

Wouter is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hij adviseert over onder meer fusies en overnames, samenwerkingen, participaties en kapitaalmarkttransacties. Daarnaast adviseert hij investeerders bij transacties met onder meer private equity en venture capital. Wouter heeft ook veel ervaring met het opstellen van complexe contracten en het vastleggen van samenwerkingsverbanden, vaak in internationaal verband.

Wouter: “Na ruim acht jaar als advocaat te hebben gewerkt wilde ik ervaring opdoen aan klantzijde. Ik ben aan de slag gegaan als general counsel bij een internationaal opererend bedrijf. Dat was interessant en erg leerzaam, maar ik miste toch de variatie en juridische uitdaging die je hebt bij het werk als advocaat. Het werk bij Rutgers & Posch is ook internationaal, maar veel uitdagender en met meer variatie en verschillende cliënten. De beste combinatie lijkt me.”

Voor zijn overstap naar Rutgers & Posch in 2015 werkte Wouter enige tijd als general counsel van een multinational in de medische sector, daarvoor was hij ruim acht jaar advocaat bij Stibbe in Amsterdam. Hij heeft ook enige tijd op de kantoren van Stibbe in New York en Brussel gewerkt. Wouter doceert geregeld over contractonderhandelingen en het vastleggen van complexe samenwerkingen.

Wouter heeft ooit een maand in Swaziland in een tent gewoond en is regelmatig op of in het water te vinden als fervent kitesurfer, zwemmer en schaatser.

E-MAIL wouter.brugma@rutgersposch.com
+31 20 891 3919
+31 20 891 3901
+31 6 2869 0540

vCard