Vasco Hoving

Partner

Vasco is gespecialiseerd in het financieel recht en adviseert banken, ondernemingen en investeringsfondsen. Hij heeft ervaring met corporate lending (waaronder acquisitiefinancieringen, gesyndiceerde leningen, activafinancieringen, cash pooling en vastgoedfinancieringen), gestructureerde financieringen (waaronder covered bonds, securitisaties en factoring) en financiële herstructureringen.


Vasco studeerde Economics & Business en Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en volgde een exchange programma aan de Maurice A. Deane School of Law van Hofstra University op Long Island, New York. Voor zijn overstap naar Rutgers & Posch in 2015 werkte hij als advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer. In 2018 is hij cum laude geslaagd voor de specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden van de Grotius Academie.

Ik dacht tijdens mijn studie financiële economie dat ik bankier wilde worden, maar ik realiseerde mij bij mijn stage bij een investment bank dat ik de juridische kant van financieringen leuker vind. Dat wil niet zeggen dat ik niet meer naar de cijfers kijk: ook als finance advocaat zou je moeten weten wat de ratio is achter de cijfers.”

Gerelateerd

Nieuws

Annual summit of the Global Alliance of Impact Lawyers

Lees meer

Nieuws

Vasco Hoving in interview AMweb over groene hypotheekleningen

Lees meer