Terug naar team

VASCO HOVING

Advocaat

Vasco adviseert banken, ondernemingen en investeringsfondsen. Hij heeft ervaring met corporate lending (waaronder acquisitiefinancieringen, gesyndiceerde leningen, activafinancieringen, cash pooling en vastgoedfinancieringen) gestructureerde financieringen (waaronder covered bonds, securitisaties en factoring) en financiële herstructureringen.

Vasco: “Ik dacht tijdens mijn studie financiële economie dat ik bankier wilde worden, maar ik realiseerde mij bij mijn stage bij een investment bank dat ik de juridische kant van financieringen leuker vind. Dat wil niet zeggen dat ik niet meer naar de cijfers kijk: ook als finance advocaat zou je moeten weten wat de ratio is achter de cijfers.”

Vasco studeerde Economics&Business en Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft een exchange programma gevolgd aan de Maurice A. Deane School of Law van Hofstra University op Long Island, New York. Voor zijn overstap naar Rutgers & Posch augustus 2015 werkte hij als advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer. In 2018 is hij cum laude geslaagd voor de specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden van de Grotius Academie.

Vasco is ook: ironman, graag verdwaald in kunstenaarsdorp Ruigoord, aanwezig in De Kuip, met de Rotterdamse slag in Amsterdam, heeft champagne als voorliefde.

E-MAIL vasco.hoving@rutgersposch.com
+31 20 891 3944
+31 20 891 3901
+31 6 8274 5679

vCard