Terug naar team

VALERIE HAANS

Advocaat

Valerie is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vaak in combinatie met arbeidsrecht. Ze adviseert onder meer over fusies en overnames, joint ventures, (werknemers)participaties en management buy-outs. Bij Rutgers & Posch is ze een van de drijvende krachten achter de start-up desk, waarbij ze haar kennis en ervaring inzet ten behoeve van startende bedrijven, veelal uit de technologiesector.

Valerie: “Ondernemingsrecht is een dynamisch vakgebied. Een jong bedrijf loopt tegen hele andere zaken aan dan een multinational. Omdat cliënten verschillende behoeften hebben is het belangrijk om je in een bedrijf te kunnen verplaatsen en je manier van adviseren daarop aan te passen. Ik denk dat de ondernemende mentaliteit van ons kantoor, zelf eigenlijk ook nog jonge onderneming, ervoor zorgt dat we zowel grote als kleine ondernemingen goed begrijpen en goed kunnen helpen.”

Valerie studeerde rechten in Leiden. Ze werkte als advocaat bij Loyens & Loeff en stapte begin 2016 over naar Rutgers & Posch. Ze adviseert geregeld start-ups via Rockstart en heeft in december 2017 de Leergang M&A aan het Zuidas Instituut voor Financieel recht en Ondernemingsrecht (onderdeel van de Vrije Universiteit Amsterdam) afgerond.

Valerie is ook: sportief, maar vooral om daarna lekker te kunnen eten, het gelukkigst in Afrika en gek op 90’s hiphop en alles wat Deens is.

valerie.haans@rutgersposch.com
+31 20 891 3949
+31 20 891 3901
+31 6 2014 8184

vCard