Tijmen Noordoven

Managing Partner

Tijmen is Managing Partner en sinds de oprichting verbonden aan Rutgers & Posch. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en certified pension lawyer (CPL). Naast het pensioenrecht heeft Tijmen een bijzondere focus op beloningsbeleid en beloningswetgeving, zoals de Wet Beloningsbeleid Financiële Ondernemingen (Wft) en de Wet Normering Topinkomens (WNT). Daarnaast heeft hij ruime ervaring met de arbeidsrechtelijke aspecten van reorganisaties, fusies en overnames en medezeggenschapstrajecten, voor zowel Nederlandse als buitenlandse ondernemingen.

Voor de oprichting van Rutgers & Posch in 2013 werkte Tijmen onder meer bij Kennedy Van der Laan en DLA Piper. Tijmen is lid van de redactie van Bedrijfsjuridische Berichten en maakt deel uit van het bestuur van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam. Daarnaast is Tijmen lid van het College van Afgevaardigden van de Amsterdamse Orde van Advocaten.


Tijmen: “Het onderwerp ‘pensioen’ is de laatste jaren steeds meer in de belangstelling komen te staan. Mensen worden ouder en zijn langer afhankelijk van hun pensioen, werknemers en werkgevers willen meer keuzemogelijkheden en over de opbouw van het pensioen. Doordat de arbeidsvoorwaarde pensioen steeds relevanter wordt geacht, neemt het belang om contractueel goed te regelen toe.”

Gerelateerd

Nieuws

Rutgers & Posch advised Sitech Services and its shareholders on carve-out of the services business and the subsequent sale of the service business to the Ebert HERA Esser Group

Lees meer

Nieuws

RUTGERS & POSCH: VRIJHEID, FLEXIBILITEIT EN OOG VOOR ELKAAR

Lees meer