Terug naar team

TIJMEN NOORDOVEN

Partner

Tijmen is arbeidsrechtadvocaat certified pension lawyer (CPL) en heeft een bijzondere focus op beloningsbeleid en beloningswetgeving, zoals de Wet Beloningsbeleid Financiële Ondernemingen (Wft) en de Wet Normering Topinkomens (WNT) en pensioenrecht. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met de arbeidsrechtelijke aspecten van reorganisaties, fusies en overnames en medezeggenschapstrajecten, voor zowel Nederlandse als buitenlandse ondernemingen.

Tijmen: “Het onderwerp ‘pensioen’ is de laatste jaren steeds meer in de belangstelling komen te staan. Mensen worden ouder en zijn langer afhankelijk van hun pensioen, werknemers en werkgevers willen meer keuzemogelijkheden en over de opbouw van het pensioen. Doordat de arbeidsvoorwaarde pensioen steeds relevanter wordt geacht, neemt het belang om contractueel goed te regelen toe.”

Tijmen is aan Rutgers & Posch verbonden vanaf de start van het kantoor in het voorjaar van 2013. Sinds 1 januari 2018 is Tijmen benoemd tot partner. Daarvoor werkte hij onder meer bij Kennedy Van der Laan en DLA Piper. Tijmen publiceert geregeld over arbeidsrecht, is lid van de redactie van Bedrijfsjuridische Berichten en maakt deel uit van het bestuur van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam. Daarnaast is Tijmen lid van het College van Afgevaardigden van de Amsterdamse Orde van Advocaten.

Tijmen is ook: op z’n best aan de bar. Paardrijden staat hem niet, houthakken des te beter. Denkt al een tijdje binnenkort te beginnen aan z’n eerste roman.

E-MAIL tijmen.noordoven@rutgersposch.com
+31 20 891 3911
+31 20 891 3901
+31 6 3984 5770

vCard