Terug naar team

SYLVIE ROESTENBERG

Advocaat

Sylvie Roestenberg werkt sinds september 2017 bij Rutgers & Posch. Ze is gespecialiseerd in verbintenissenrecht, goederenrecht en faillissementsrecht. Sylvie heeft daarnaast ruime ervaring met financieel recht.

Sylvie: “Op mijn tiende besloot ik advocaat te worden en ik ben nog altijd blij dat ik me aan dat voornemen heb gehouden. De combinatie van het verzamelen van feiten en cijfers en het schrijven van een goed processtuk is het mooiste van dit vak. Ik geloof niet in zwartmakerij en achterklap, wel in ambachtelijk advocatenwerk. Want rechters houden niet van sloppy advocaten.”

Sylvie studeerde rechten aan de Radboud Universiteit Nijmegen, volgde de Law Firm School en de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Tijdens haar studie werkte ze als Legal Consultant; voordat ze aan de slag ging bij Rutgers & Posch was ze Associate bij Allen & Overy.

Sylvie is ook: erg gesteld op de harmonie van haar lichaam en geest. Ze geniet van offline gesprekken (over het recht) met authentieke mensen, is intuïtief en sensitief, leeft gezond met behulp van veel groente, yoga en hardlopen en heeft een elektrisch kussentje.

E-MAIL sylvie.roestenberg@rutgersposch.com
+31 20 891 3954
+31 20 891 3901
+31 6 8365 7608

vCard