Terug naar team

ROMÉE REITSMA

Advocaat

Romée heeft zich gespecialiseerd in commerciële contracten en commercial litigation. Ze heeft veel ervaring met het opstellen en beoordelen van overeenkomsten, met een focus op distributie-, agentuurovereenkomsten en algemene voorwaarden, het adviseren over verbintenisrechtelijke en processuele vraagstukken en het voeren van civiele procedures.

Romée: “Ik heb veelvuldig te maken met de retail industrie en grensoverschrijdende kwesties. Hierbij speelt Europese wet- en regelgeving een steeds grotere rol. Ik vind het belangrijk om mijn cliënt goed te leren kennen en om diens bedrijf of sector te doorgronden. Maar het gaat om feiten: wat zijn de afspraken, is daarnaar gehandeld, wat heeft een partij gedaan, of juist nagelaten?

Romée studeerde Nederlands Recht in Amsterdam. Ze werkt sinds medio 2014 bij Rutgers & Posch; daarvoor was ze advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek. Ze is lid van de Vereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur.

Romee is ook: gek op ontbijtjes maken en cakes bakken, yin yoga, zwakke plek voor Zwitserland, vegetarisch en hummus lover, van kroeg tot museum en concertgebouw.

E-MAIL romee.reitsma@rutgersposch.com
+31 20 891 3936
+31 20 891 3901
+31 6 5181 9535

vCard