Terug naar team

MEREL VAN DER KAMP

Advocaat

Merel van der Kamp werkt sinds de oprichting van het kantoor in 2013 als arbeidsrechtadvocaat bij Rutgers & Posch. Merel adviseert onder meer bij fusies, overnames en reorganisaties over (collectief) ontslagrecht, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap(structuren). Merel heeft in de afgelopen jaren onder andere gewerkt aan grote fusies in de commerciële, media en culturele sector.

Merel: “Een van de redenen dat Rutgers & Posch bij mij past is omdat ik hier de ruimte heb om aan inhoudelijke arbeidsrechtelijke vraagstukken te werken en tevens in een team met kantoorgenoten van ondernemingsrecht te werken aan vraagstukken die zich op het  snijvlak bevinden van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Ook de nauwe samenwerking met cliënten bij Rutgers & Posch spreekt mij erg aan. Door de informele wijze waarop we contact hebben met cliënten merk ik dat ze ook bellen voor advies als er nog geen concrete zaak of probleem is – dat kan juridisch gezien soms veel uitmaken, en maakt een zaak, als die er toch komt, altijd sterker.”

Merel studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en startte aansluitend in de advocatuur, waar ze ook de Law Firm School volgde. Voor Rutgers & Posch heeft ze ruim vier jaar als arbeidsrechtadvocaat bij DLA Piper gewerkt.

Merel wordt blij van bloemen, haar kinderen en een koffie of wijn in de zon. Is gek op Vlieland en (après) skiën en leert gebarentaal.

E-MAIL merel.vanderkamp@rutgersposch.com
+31 20 891 3912
+31 20 891 3901
+31 6 1205 8833

vCard