Terug naar team

MEREL GOLDSCHMIDT

Advocaat

Merel adviseert en procedeert over arbeidsrechtelijke onderwerpen zoals collectief en individueel ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden en arbeidsongeschiktheid. Ze staat zowel nationale als internationale cliënten bij. Merel heeft veel kennis van en ervaring met de Wet Normering Topinkomens.

Merel: “Wat arbeidsrecht uniek maakt is dat het altijd gaat over de combinatie van mensen, werk en geld. Hoewel de betrokkenen vaak emotioneel zijn, probeer ik altijd aan te sturen op een rationele oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden. Want de wereld is klein, en goed uit elkaar gaan is ook veel waard.”

Merel studeerde Civiel Recht in Leiden, heeft in 2016 de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht cum laude afgerond. Zij werd in 2016 door Legal Woman uitgeroepen tot Upcoming Legal Talent. Voordat ze in augustus 2013 overstapte naar Rutgers & Posch was ze advocaat bij Allen & Overy.

Merel is ook: tijdens carnaval in Brabant te vinden, geen goede kok, maar houdt wel van lekker eten en sportliefhebber, maar dan met name op televisie.

merel.goldschmidt@rutgersposch.com
+31 20 891 3925
+31 20 891 3901
+31 6 5794 8193

vCard