Terug naar team

MARIE-HÉLÈNE BERGHUIJS

Advocaat

Marie-Hélène Berghuijs is gespecialiseerd in vermogensrecht en faillissementsrecht. Ze heeft uitgebreide ervaring met adviseren en procederen rondom aansprakelijkheidsrecht, zekerheden en insolventie. Naast gerechtelijke procedures, richt Marie-Hélène zich op arbitrage, bindend advies en mediation. Marie-Hélène werkt sinds september 2017 bij Rutgers & Posch en was daarvoor werkzaam bij Stibbe.

Marie-Hélène: “Het goederenrecht is een abstract rechtsgebied. Je analyseert de feiten en dan is het meestal helder: je hebt bijvoorbeeld de eigendom of niet. Dat analytische en die duidelijkheid spreken mij aan. Wat ik mooi vind aan werken bij Rutgers & Posch is dat ik alle ruimte krijg om een relatie met mijn cliënten op te bouwen, zodat je als trusted advisor iemand bent die ze met een goed gevoel kunnen bellen.”

Na haar studie Nederlands Recht en European Private Law aan de Universiteit van Amsterdam volgde Marie-Hélène de ‘Stibbe MBA Highlights’ aan Insead en rondde zij de postacademische Grotius opleiding Financiering en Zekerheden cum laude af.

Marie-Hélène heeft als eeneiige tweeling een dubbelganger rondlopen, onderscheidt zich als champagne liefhebber, houdt van barok en ballet, is vrij ongeduldig en nieuwsgierig en komt al wandelend het beste tot rust

E-MAIL marie-helene.berghuijs@rutgersposch.com
+31 20 891 3943
+31 20 8913 901
+31 6 1524 9135

vCard