Terug naar team

MARGIE BREUGEM

Advocaat

Margie is gespecialiseerd in commerciële contracten en commercial litigation. Ze heeft veel ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden voor commerciële bedrijven in zowel B2B-relaties als B2C-relaties, het voeren van civiele procedures en het adviseren over verbintenisrechtelijke en processuele vraagstukken. Ook houdt Margie zich bezig met privacy en de juridische consequenties hiervan voor bedrijven.

Margie:”Het op duidelijke en goede wijze neerleggen van afspraken in overeenkomsten wordt steeds belangrijker, vooral inzake de relatie tussen bedrijven en consumenten, maar ook tussen bedrijven onderling. De consument wordt meer en meer beschermd en bedrijven moeten hiermee rekening houden. Bepaalde bedingen in de algemene voorwarden of standaard overeenkomsten kunnen onredelijk bezwarend zijn voor een consument. Voorts gaat het met het duidelijk vastleggen van afspraken toch vaak mis en het is dan lastig om erachter te komen, dan wel te bewijzen, wat partijen precies voor ogen hadden op het moment dat een overeenkomst werd gesloten. Het isvoor mij dan ook van belang om – vooraf – bij het opstellen van een overeenkomst de cliënt goed te leren kennen, zodat ik de overeenkomst hier op kan afstemmen“.

Margie studeerde Civiel Recht in Leiden. Ze heeft bij De Brauw Blackstone Westbroek gewerkt en is sinds maart 2015 advocaat bij Rutgers & Posch. In 2015 heeft ze de Grotius opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond. In 2016 heeft ze zes maanden bij bevriende kantoren in New York gewerkt.

Margie is ook: de hondenoppasser op kantoor, dromer, opgeleid tot yoga teacher, chocolade addict en wereldreiziger.

E-MAIL margie.breugem@rutgersposch.com
+31 20 891 3940
+31 20 891 3901
+31 6 2217 4042

vCard