Terug naar team

MAARTEN VINK

Partner

Maarten is gespecialiseerd in aansprakelijkheidszaken, contractuele geschillen en het verzekeringsrecht. Hij adviseert en procedeert onder meer over overeenkomsten, beroepsaansprakelijkheid, productaansprakelijkheid en aansprakelijkheid voor kabel- of leidingschades. Ook staat hij regelmatig verzekeringsmaatschappijen bij in dekkingsgeschillen en regresprocedures.

Maarten: “Een van de mooiste kanten van procederen is het schrijven van het betoog. Je moet als advocaat, na het stellen van de juiste vragen, het onderscheiden van feiten en interpretatie en het uitzoeken van de juridische onderbouwing, een betoog schrijven waarin dit allemaal samenkomt. Niet alleen de inhoud, maar ook de opbouw en stijl moeten passen bij je zaak. Dat maakt dit vak zo mooi.”

Maarten studeerde Rechten in Groningen. Hij was advocaat bij DLA Piper en werkt sinds de start in 2013 bij Rutgers & Posch.

Maarten stapt elke dag met het goede been uit bed, is altijd te porren voor nog een biertje, is gek op Fried, z’n tweeling en is een mooi-weer-wielrenner.

E-MAIL maarten.vink@rutgersposch.com
+31 20 891 3910
+31 20 8913 901
+31 6 2294 6951

vCard