Loek Kerstens

Partner

Loek is gespecialiseerd in het insolventierecht. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan in spraakmakende faillissementen en complexe (internationale) herstructureringen. Loek staat ondernemingen in financieel zwaar weer, bestuurders, aandeelhouders en schuldeisers bij. Hij is gespecialiseerd in insolvency litigation, waaronder geschillen over (bestuurders)aansprakelijkheid, actio pauliana en (de uitwinning van) zekerheidsrechten.

Daarnaast heeft Loek brede ervaring in ondernemingsrechtelijke geschillen en commerciële handelsgeschillen.


Loek publiceert regelmatig en is lid van de redactie van online platform HERO. Hij is lid van INSOLAD, INSOL Europe en de Nederlandse Vereniging voor Herstructurering. In 2023 kreeg hij van Legal500 de ranking Next Generation Partner.

Voordat Loek in 2021 aansloot bij Rutgers & Posch was hij gedurende 14 jaar verbonden aan Loyens & Loeff. Hij rondde de specialisatieopleiding Grotius Insolventierecht cum laude af en volbracht de specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

“Loek Kerstens is an experienced litigator in the field of bankruptcy law and restructurings”.

Led by Loek Kerstens, Rutgers & Posch’s expanding team focuses on insolvency litigation, including liability disputes and fraud claims, in addition to the restructuring aspects of finance matters

Gerelateerd

Actueel

Rutgers & Posch ranked in Legal 500 – EMEA 2023

Lees meer

Actueel

Publicaties in het tijdschrift Bedrijfsjuridische Berichten

Lees meer