Terug naar team

LENNAERT POSCH

Partner

Lennaert is mede-oprichter en partner bij Rutgers & Posch. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames, joint ventures en herstructureringen. Daarnaast adviseert hij binnen- en buitenlandse cliënten over financiële transacties zoals, onder meer, private equity en venture capital investeringen en over acquisitie-, project- en vastgoedfinancieringen. Lennaert heeft langdurig vanuit de Verenigde Staten gewerkt en heeft veel ervaring met internationale cliënten en grensoverschrijdende zaken.

Lennaert: “In Amerika zag ik veel vernieuwing in de advocatuur, zowel in de manier waarop kantoren georganiseerd zijn, in de tariefstructuur en de manier van adviseren. Dat miste in ik Nederland, waar de grote kantoren zich in grote lijn op dezelfde voorspelbare manier presenteren. Ik wilde een kantoor opzetten waar meer ruimte zou zijn voor die vernieuwingen, maar zonder een concessie te doen aan de kwaliteit van het werk. Die vernieuwing moet verder gaan dan de huisstijl of andere uiterlijkheden, het gaat erom dat advocaten op een bepaalde manier tegen hun werk aankijken, de relatie met cliënten en het type diensten dat wij leveren. Als ik nu kijk naar ons kantoor en onze groei sinds de start in 2013, denk ik dat we zijn geslaagd in die opzet.”

Lennaert was vóór de oprichting van Rutgers & Posch partner bij Stibbe, onder meer als de resident partner van dat kantoor in New York. Lennaert was voorzitter van het ‘M&A and Joint Ventures Committee’ en van het ‘International Financial Products and Services Committee’ van de International Section van de American Bar Association. Hij is toegelaten tot de New York Bar en heeft een groot internationaal netwerk in onder meer de Verenigde Staten en Azië.

Lennaert is ook een aanhoudende maar niet zo heel getalenteerde kitesurfer, kampioen online winkelen, podcast junk en voorlezer.

E-MAIL lennaert.posch@rutgersposch.com
+31 20 891 3905
+31 20 891 3901
+31 6 2237 8282

vCard