Terug naar team

KEES WESTERMANN

Partner

Binnen de Financieringspraktijk van Rutgers & Posch adviseert Kees cliënten over vrijwel het hele spectrum aan bank- en kapitaalmarktproducten, zowel in nationale als in internationale context. Hij werkt voor investeerders en financiële instellingen, kredietbeoordelaars en bedrijven, startups en overheden. Kees heeft ervaring met onder meer gestructureerde financieringen, acquisitiefinanciering, vastgoedfinanciering, obligatie uitgiftes, portefeuilleoverdrachten en herstructureringen.

Kees: “Ik werk veel voor banken en automotives. Wat deze cliënten gemeen hebben, is dat ze het beste van twee werelden zoeken. Enerzijds hebben ze complexe en specialistische vraagstukken en zoeken ze topkwaliteit. Anderzijds worden ze blij van een klein advocatenteam met grote ambities, dat plezier in haar werk heeft en met oplossingen komt.

Voordat Kees zich in 2013 aansloot bij Rutgers & Posch was hij advocaat bij Clifford Chance (waaronder in Moskou), Spigt Curaçao en Linklaters. Hij studeerde rechten in Leiden en Londen en leerde Russisch in militaire dienst. Kees doceert regelmatig aan studenten en cliënten en publiceert in juridische tijdschriften.

Kees is daarnaast een voetballiefhebber en hoewel hij graag wordt vergeleken met Pirlo, komt de gelijkenis niet verder dan spelen op het middenveld.

E-MAIL kees.westermann@rutgersposch.com
+31 20 891 3922
+31 20 891 3901
+31 6 2906 5847

vCard