Terug naar team

JOLANDE POSTMA

Financiële administratie

Jolande Postma werkt sinds 2014 als hoofd administratie bij Rutgers & Posch; daarvoor werkte ze onder meer bijna tien jaar in dezelfde functie bij advocatenkantoor DLA Piper en twintig jaar bij een internationaal opererende groothandel.

Jolande: “Ik ben altijd goed geweest met cijfers, dus het was heel logisch dat ik daar na het VWO iets mee zou gaan doen. Ik ben blij dat ik op een gegeven moment de keus heb gemaakt om voor een advocatenkantoor te gaan werken. De combinatie van zakelijke dienstverlening met het specifieke karakter van een bedrijf waar uren worden geschreven geeft mijn werk een extra dimensie.”

Jolande volgende na het VWO op Instituut Dinkgreve de praktijkopleiding boekhouden (PD) en de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Ze was onder meer hoofd administratie bij drankenbedrijf Seagram Nederland.

Jolande is een fanatiek tennisser en golfer. Na 20 jaar diverse bestuursfuncties te hebben uitgeoefend bij ALTC Buitenveldert is zij tot erelid benoemd van deze tennisvereniging.

Jolande is ook gek op lekker eten met een wijntje, vaak op vakantie gaan, golfen, tennissen en heel vaak op de mooiste kleindochter van de wereld passen.

E-MAIL jolande.postma@rutgersposch.com
+31 20 891 3920
+31 20 891 3901
+31 6 2461 7122

vCard