JAOUAD SEGHROUCHNI

Advocaat

Jaouad is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hij heeft ervaring met complexe onderhandelingsprocessen, zowel in een juridische als in een internationale context. Hij procedeert geregeld en voorziet cliënten van juridisch advies over arbeidsrecht gerelateerde onderwerpen.

Hij studeerde aan de Universiteit Leiden, de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Graduate Institute of International and Development Studies in Genève. Voordat hij in 2018 overstapte naar Rutgers & Posch werkte Jaouad bij Loyens & Loeff, waar hij zowel binnen de arbeidsrechtspraktijk als de financieringspraktijk ervaring heeft opgedaan.


Tijdens een van de review sessies van de UN Committee on Economic, Social and Cultural Rights in Genève, zag ik al gauw dat niet alleen de feiten en juridische aspecten van belang waren, maar ook (en misschien zelfs vooral) de politieke verhoudingen en diplomatie. Als advocaat wil ik me vooral richten op de feiten en het juridische kader, met een vleugje diplomatie, waarbij mijn ervaring in Genève goed van pas kan komen in mijn werk als advocaat.”

Jaouad werkt als vrijwilliger voor het ‘Buddy programma statushouders’ bij de Regenboog Groep in Amsterdam.

Gerelateerd

Nieuws

Hoofdlijnen NOW 3

Lees meer

Nieuws

Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA)

Lees meer