Terug naar team

JAOUAD SEGHROUCHNI

Advocaat

Jaouad Seghrouchni werkt sinds juni 2018 als arbeidsrechtadvocaat bij Rutgers & Posch.

Jaouad heeft  ervaring met complexe onderhandelingsprocessen, zowel in een juridische als in een internationale context. Verder heeft Jaouad geregeld geprocedeerd en (internationale) cliënten van juridisch advies voorzien.

Jaouad: “Tijdens een van de review sessies van de UN Committee on Economic, Social and Cultural Rights in Genève, zag ik al gauw dat niet alleen de feiten en juridische aspecten van belang waren, maar ook (en misschien zelfs vooral) de politieke verhoudingen en diplomatie. Als advocaat wil ik me vooral richten op de feiten en het juridische kader, met een vleugje diplomatie, waarbij mijn ervaring in Genève goed van pas kan komen in mijn werk als advocaat.”

Jaouad studeerde aan de Universiteit Leiden, de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Graduate Institute of International and Development Studies in Genève. Voordat hij bij Rutgers & Posch begon werkte Jaouad bijna drie jaar bij advocatenkantoor Loyens & Loeff, waar hij zowel binnen de arbeidsrechtspraktijk als de financieringspraktijk ervaring heeft opgedaan.

Jaouad werkt als vrijwilliger voor het ‘Buddy programma statushouders’ bij de Regenboog Groep in Amsterdam.

Jaouad is: groot fan van tosti’s met  sambal oelek, laat graag zijn dansmoves zien, houdt van de onderwaterwereld, vliegt met een snowboard de berg af, guilty pleasure is een zak jong belegen kaasblokjes en steekt graag (ongeacht de weersomstandigheden) de barbecue aan.

E-MAIL jaouad.seghrouchni@rutgersposch.com
+31 20 891 3933
+31 20 8913 901
+31 6 3031 7754

vCard