HENRIETTE VAN OVERKLIFT

Counsel

Henriette is gespecialiseerd in het ondernemings- en financieel recht. Ze richt zich met name op kapitaalmarkttransacties en fusies en overnames en heeft veel ervaring met advisering op het gebied van corporate governance, marktmisbruik en transparantieverplichtingen. Henriette heeft ruime ervaring met beursgangen, claimemissies en onderhandse plaatsingen, waarbij ze zowel voor uitgevende instellingen als voor banken heeft opgetreden.


Tot haar overstap naar Rutgers & Posch in 2015 werkte Henriette als advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer. Ze studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en deed een Master Shipping, Trade and Finance aan de Cass Business School in Londen.

Als je werkt voor bedrijven die naar de beurs gaan of die al genoteerd zijn, weet je dat veel mensen meekijken. Denk aan toezichthouders, aandeelhouders, de pers of de concurrentie. Dat geeft een extra dimensie aan het werk en dwingt je elk moment scherp te blijven.”

Gerelateerd

Recente zaken

Rutgers & Posch adviseerde Accys Technologies bij uitgifte en plaatsing van nieuwe aandelen

Lees meer

Recente zaken

Just Eat Takeaway.com N.V. heeft succesvolle plaatsing gedaan van converteerbare obligaties ter waarde van EUR 1,1 miljard

Lees meer