HENDRIK JAN SCHIMMEL

Partner

Hendrik Jan is een van de oprichters van Rutgers & Posch. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Een groot deel van zijn praktijk heeft betrekking op vastgoedtransacties, met name de aan- en verkoop van commercieel vastgoed en vastgoedvennootschappen. Ook adviseert Hendrik Jan over huurrecht. Daarnaast richt hij zich op fusies en overnames, joint ventures en kapitaalmarkttransacties.

Voor de oprichting van Rutgers & Posch was Hendrik Jan verbonden aan verschillende internationale kantoren, waarvan 12 jaar aan Freshfields Bruckhaus Deringer.


 “Een goede advocaat moet een goede ambachtsman zijn, een vakman die orde kan scheppen in complexe situaties, hoofdzaken van bijzaken kan scheiden, keuzes maakt en via een uitgekiende strategie naar een helder doel toewerkt. Wat ook belangrijk is dat je de relevante feiten en de juridische argumenten helder op papier kan zetten en zonodig kan bepleiten. Je kan dat alleen goed doen als je volledig bij een zaak betrokken bent en niet op afstand of als een radartje in een groter, abstract geheel.

Gerelateerd

Nieuws

Welkom Loek Kerstens

Lees meer

Nieuws

COVID-19 Kennispagina

Lees meer

Recente zaken

Rutgers & Posch adviseert 1Box Selfstorage bij aankoop De Hoge Regentesse

Lees meer

Recente zaken

Rutgers & Posch adviseert De Poli Tankers bij acquisitie van een gedeelte van de Team Tankers groep

Lees meer