HENDRIK JAN SCHIMMEL

Partner

Hendrik Jan is een van de oprichters van Rutgers & Posch. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Een groot deel van zijn praktijk heeft betrekking op vastgoedtransacties, met name de aan- en verkoop van commercieel vastgoed en vastgoedvennootschappen. Ook adviseert Hendrik Jan over huurrecht. Daarnaast richt hij zich op fusies en overnames, joint ventures en kapitaalmarkttransacties.

Voor de oprichting van Rutgers & Posch was Hendrik Jan verbonden aan verschillende internationale kantoren, waarvan 12 jaar aan Freshfields Bruckhaus Deringer.


 “Een goede advocaat moet een goede ambachtsman zijn, een vakman die orde kan scheppen in complexe situaties, hoofdzaken van bijzaken kan scheiden, keuzes maakt en via een uitgekiende strategie naar een helder doel toewerkt. Wat ook belangrijk is dat je de relevante feiten en de juridische argumenten helder op papier kan zetten en zonodig kan bepleiten. Je kan dat alleen goed doen als je volledig bij een zaak betrokken bent en niet op afstand of als een radartje in een groter, abstract geheel.

Gerelateerd

Recente zaken

Just Eat Takeaway.com N.V. heeft succesvolle plaatsing gedaan van converteerbare obligaties ter waarde van EUR 1,1 miljard

Lees meer

Recente zaken

In 2020 adviseerde Rutgers & Posch Crossbay bij aankoop van verschillende distributiecentra in Nederland

Lees meer