DIRK JAN RUTGERS

Partner

Dirk Jan is mede-oprichter en partner bij Rutgers & Posch. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en adviseert nationale en internationale cliënten over fusies, reorganisaties, ontslag, medezeggenschap en statutair bestuur. Ook adviseert Dirk Jan als boardroom counselor over organisatievraagstukken en samenwerkingen tussen instellingen. De cliënten van Dirk Jan zijn actief in onder andere de financiële en publieke sector, de media en de gezondheidszorg.

Tot de oprichting van Rutgers & Posch was Dirk Jan partner bij onder meer DLA Piper en heeft hij voor kantoren in New York en Washington D.C. gewerkt. Hij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging voor Gezondheidsrecht en gastdocent aan onder meer de Vrije Universiteit in Amsterdam en aan de Universiteit Leiden. Dirk Jan is Past Chair van de Discrimination Law Committee en Co-Chair van de International Bar Association Global Employment Institute (IBA GEI). In dat verband spreekt hij regelmatig op internationale congressen. Hij is voorzitter van Nederlands oudste voetbalclub; Koninklijke Haarlemsche Football Club ‘HFC’.


Chambers Europe (Employment) over Dirk Jan:

Clients note Dirk Jan Rutgers’ no-nonsense, solution-driven style”, adding: “He is a brilliant litigator, he’s sharp and I have a great deal of respect for him“.

Legal 500 (Employment) over Dirk Jan:

Dirk Jan brings humour, persistence and quality delivery in everything he does”. He “is direct, a good speaker, and very sharp in his formulations”.

Gerelateerd

Nieuws

COVID-19 Kennispagina

Lees meer

Nieuws

Hoofdlijnen NOW 3

Lees meer

Nieuws

The Employment Law Review 2020

Lees meer