Terug naar team

DAVID WEINSTEIN

Advocaat

David Weinstein werkt sinds mei 2018 bij Rutgers & Posch. Hij is gespecialiseerd in ondernemings- en vastgoedrecht. David richt zich met name op fusies en overnames in zowel nationale als internationale context en op de advisering bij de aan- en verkoop van vastgoed(portefeuilles).

David: “Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een Amerikaans advocatenkantoor op de Zuidas. Daar ontdekte ik dat zowel M&A als vastgoed gerelateerde transacties commercieel en dynamisch zijn. Een combinatie die bij mij past. Na een aantal leerzame jaren bij de Amsterdamse vestigingen van twee Amerikaanse kantoren, krijg ik bij Rutgers & Posch de kans om te werken in een omgeving waar topkwaliteit en een persoonlijke benadering hand in hand gaan“.

David studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en de Benjamin N. Cardozo School of Law in New York. Tijdens zijn studie werkte hij bij vastgoedfonds IEF Capital. Vóór Rutgers & Posch was David advocaat bij Baker & McKenzie en Jones Day.

David is ook: geboren en getogen in de mooiste stad: Amsterdam. Hij is al meer dan 25 jaar lid van de Amsterdamsche voetbalvereniging AFC.

E-MAIL david.weinstein@rutgersposch.com
+31 20 891 3908
+31 20 8913 901
+31 6 2318 9096

vCard

Publicaties