Bas Mees

Partner

Bas is een all-round M&A advocaat met meer dan 16 jaar ervaring in de (internationale) fusie en overname praktijk. Hij is gespecialiseerd in (mid-market) private equity en venture capital transacties. Daarnaast adviseert hij onder andere over joint ventures, carve-outs en herstructureringen. Zijn uitgebreide ervaring met professionele investeerders gebruikt hij ook in het bijstaan van corporates, DGA’s en founders die zaken doen met investeerders. Bas werkt graag efficiënt en pragmatisch samen met zijn klanten en kijkt in transacties verder dan alleen de juridische punten.

Bas heeft de afgelopen jaren meerdere private equity investeerders bijgestaan bij hun buy & build transacties en is betrokken geweest bij vele (internationale) auction sales en financieringsrondes.

Bas is opgeleid aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft zich daarnaast onder andere verdiept in Corporate Finance (Harvard). Bas was vanaf 2006 ruim 10 jaar advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer, en vervolgens mede-oprichter en partner bij Vriman M&A Lawyers.


Gerelateerd

Nieuws

Rutgers & Posch adviseerde Your.Cloud (Voorheen TSH) bij haar overname van VSA

Lees meer

Nieuws

Rutgers & Posch adviseert de Van Drie Group bij de verkoop van haar Schils Food aan de F&F Group

Lees meer