Terug naar team

BABETTE WALTMAN

Advocaat

Babette is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en adviseert in haar praktijk onder meer over fusies en overnames, venture capital transacties, joint venture structuren en kapitaalmarkttransacties, vaak in een internationale context. Daarnaast heeft Babette uitgebreide ervaring met vastgoedtransacties, acquisitiefinancieringen en zekerheden.

Babette: “Hoewel de meeste overnames en beursgangen via een aantal vaste stappen verlopen is elke transactie anders. De dynamiek tussen partijen maar ook bedrijf of sector specifieke bijzonderheden maken iedere transactie interessant om aan te werken. Naast het doorgronden van de juridische aspecten leer ik ook graag meer over de business en de cliënt. Een klik met de cliënt en een echt goede samenwerking is voor mij minstens zo belangrijk.”

Babette studeerde Rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voordat ze in augustus 2013 bij Rutgers & Posch kwam werken was ze advocaat bij Linklaters.

Babette is ook: bootcamp in het Vondelpark, fascinatie voor China, zondagochtend wakker worden met een serie, stiekeme techno liefhebber en thuis is Amsterdam.

E-MAIL babette.waltman@rutgersposch.com
+31 20 891 3923
+31 20 891 3901
+31 6 2139 4125

vCard