Terug naar team

ANOUK JAGT

Advocaat

Anouk is gespecialiseerd in het gezondheidsrecht, waarbij ze veel expertise en ervaring heeft met zaken rondom gegevensbescherming in de zorg, het klacht- en tuchtrecht, disfunctioneringstrajecten, de organisatie van medezeggenschap bij zorgaanbieders en de financiering van de zorg. Ze treedt op voor zowel zorgaanbieders als individuele hulpverleners. Daarnaast staat ze zorgaanbieders en hulpverleners bij tijdens onderzoeken van de toezichthouders in deze sector (IGJ, NZa en AP).

Anouk: “De gezondheidszorg is enorm in beweging. Dat komt onder meer door technologische ontwikkelingen, financieringsvraagstukken en de steeds veranderende wet- en regelgeving. Als advocaat in de zorg moet je een sparringpartner zijn voor je cliënten en oog hebben voor zowel de juridische als maatschappelijke consequenties bij het geven van advies. Een dynamisch en ondernemend kantoor als Rutgers & Posch biedt daarvoor een uitstekende omgeving.

Anouk is door Zorgvisie verkozen tot topadvocaat in de zorg 2018. Zij staat als topadvocaat zowel in de algemene top 10 als in de categorieën ‘regulatory’, ‘privacy en beroepsgeheim’ en ‘medisch tuchtrecht’.

Tot haar overstap naar Rutgers & Posch in 2017 was Anouk werkzaam in de zorgpraktijk bij Nysingh. Anouk is redacteur bij GZR Updates (gezondheidsrecht).

Anouk is ook: Amsterdam nog steeds aan het ontdekken, fan van Zuid-Amerika en is het meest relaxt aan zee.

E-MAIL anouk.jagt@rutgersposch.com
+31 20 891 3934
+31 20 891 3901
+31 6 5359 6609

vCard