Terug naar team

ANNEMEIJNE ZWAGER

Advocaat

Annemeijne Zwager werkt sinds mei 2018 als arbeidsrechtadvocaat bij Rutgers & Posch. Ze heeft daarnaast ervaring in het intellectueel eigendomsrecht, het ICT-recht, het (commerciële) contractenrecht en op het gebied van privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Annemeijne combineert een stevig theoretisch fundament met haar ervaring in deze verschillende rechtsgebieden.

Annemeijne: “Eén van de redenen dat ik voor Rutgers & Posch heb gekozen is dat ik hier de kans krijg om zowel voor de werknemer als de werkgever op te treden. Niet alleen om de variatie, maar vooral omdat ik vind dat je een zaak pas echt goed kan doen als je beide partijen begrijpt.”

Annemeijne studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, alwaar zij de duale Togamaster in combinatie met de specialisatiemaster Bedrijfsrecht met goed gevolg heeft afgerond; naast de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten heeft ze ook de opleiding van The Law Firm School voltooid. Ze heeft stage gelopen bij De Brauw Blackstone Westbroek en Allen & Overy en werkte drie jaar voor NautaDutilh.

Annemeijne heeft als Taalmaatje vrijwilligerswerk gedaan bij VluchtelingenWerk Nederland.

E-MAIL annemeijne.zwager@rutgersposch.com
+31 20 891 3941
+31 20 8913 901
+31 6 5574 2782

vCard