Terug naar team

ANNEMARTH HIEBENDAAL

Advocaat

Annemarth Hiebendaal werkt sinds juli 2017 bij de sectie Arbeidsrecht van Rutgers & Posch. Ze staat in haar praktijk zowel werkgevers als werknemers bij, waarbij ze specifieke ervaring heeft met medezeggenschap, (statutair) bestuurders en ambtenarenrecht.

Annemarth: “Ik heb mijn bachelor gedaan aan het Utrecht Law College. Toen ik wist dat ik me verder wilde verdiepen in het Arbeidsrecht, heb ik ervoor gekozen mijn master aan de Universiteit van Amsterdam te volgen vanwege de goede naam en het hoge niveau van de UvA op dit rechtsgebied. De zoektocht naar de beste omgeving heeft mij ook bij Rutgers & Posch gebracht: een dynamische omgeving waar iedereen optimaal kan presteren.”

Annemarth heeft aan het Utrecht Law College en de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en werkte bij Houthoff op de secties Arbeidsrecht en Bestuursrecht.

Annemarth werkte na haar middelbare school een jaar als vrijwilliger in Swaziland om daar – naast het geven van Engelse les – een soupkitchen op te zetten.

Legal 500 over Annemarth: “Associate Annemarth Hiebendaal is also highly appreciated for her high-quality work and being able to ‘put forward her opinions very well’.”

Annemarth is ook: gek op reizen, houdt van koken (maar nóg meer van eten), is continue bezig, Afrika, jaarlijks een sportieve uitdaging en altijd in voor een feestje.

E-MAIL annemarth.hiebendaal@rutgersposch.com
+31 20 891 3913
+31 20 891 3901
+31 6 1890 7044

vCard