Terug naar team

ANNELOT PETERS

Juridisch medewerker

Annelot Peters werkt sinds maart 2018 als Legal Advisor Arbeidsrecht bij Rutgers & Posch. Ze heeft uitgebreide, internationale ervaring met het maken van rechtsvergelijkingen en het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en contracten, vaak in internationale context. Zij adviseert nationale en internationale bedrijven alsook instellingen in de culturele sector op het gebied van het arbeidsrecht en privacy. Tevens heeft zij brede ervaring in medezeggenschapstrajecten.

Annelot publiceert regelmatig in internationale context op diverse rechtsgebieden. Ook geeft zij diverse cursussen op het gebied van actualiteiten van het arbeidsrecht.

Na haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam werkte Annelot achtereenvolgens zes jaar als arbeidsrechtadvocaat bij Kennedy Van der Laan en vijf jaar bij het Swiss Institute of Comparative Law in Lausanne. In 2017 heeft Annelot zich verbonden aan de Flexgroep van Rutgers & Posch, waar ze in 2018 in dienst is getreden als Legal Advisor bij de sectie Arbeidsrecht.

Annelot komt met een moeder en grootvader in de advocatuur uit een juridisch geslacht.

Annelot is een buiten de ring wonende Amsterdammer met een voorliefde voor Zwitserse kaasfondue, wordt blij van vrienden en familie om zich heen en kijkt positief de wereld in.

E-MAIL annelot.peters@rutgersposch.com
+31 20 891 3950
+31 20 8913 901
+31 6 2427 7114

vCard