Terug naar team

ANNELIES VAN DOORN

Advocaat

Annelies van Doorn werkt sinds maart 2018 bij Rutgers & Posch. In haar praktijk adviseert ze voornamelijk over fusies en overnames, waarbij haar kennis en ervaring met het arbeidsrecht vaak goed van pas komt. Annelies heeft ervaring met zowel grote en kleinere zaken, waarbij een gedegen analyse altijd de basis vormt van haar advies.

Annelies: “Ik heb heel bewust gekozen voor Rutgers & Posch om de dynamiek in het kantoor en omdat je hier al meteen een belangrijke rol kan spelen in de teams. Omdat iedereen in ons kantoor dicht bij de cliënten staat, werk je niet aan een abstracte zaak, maar is het heel helder voor wie je aan de slag gaat.”

Annelies studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie ging ze aan de slag bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar ze werkzaam was op de secties Employment & Employee Benefits en Mergers & Acquisitions.

Annelies reisde zeven maanden door Zuid-Amerika. ZIj droomt ervan zelf een tiny house te bouwen, reist het liefst al etend de wereld rond en is het gelukkigst in een tent in de natuur.

E-MAIL annelies.vandoorn@rutgersposch.com
+31 20 891 3953
+31 20 8913 901
+31 6 2211 8774

vCard

Publicaties

28/05/2018
Rechtspraak