Studentstage

Rutgers & Posch komt graag in contact met enthousiaste student-stagiaires. Onze stages zijn er voor studenten rechtsgeleerdheid aan een Nederlandse universiteit én voor HBO-studenten die een juridische opleiding volgen. Ook als je net bent afgestudeerd ben je welkom.

Tijdens de stage maak je onderdeel uit van Rutgers & Posch College. Hiervan maken ook andere jonge professionals onderdeel uit.

Wat kun je verwachten:

Je krijgt een stagebegeleider die samen met jou bespreekt op welke rechtsgebieden die ons kantoor kent je bij voorkeur actief bent en met welke aspecten van de advocatuur je in aanraking wil komen. Hiervoor wordt een plan gemaakt dat regelmatig wordt geëvalueerd. Onderdeel hiervan vormt in elk geval dat je kennis maakt met ons kantoor, onze advocaten en medewerkers en met onze praktijk.

  • Je werkt mee aan verschillende lopende zaken;
  • Je bereidt bijvoorbeeld processtukken of adviezen voor;
  • schrijft juridische memo’s;
  • gaat mee naar besprekingen en zittingen; en,
  • volgt de cursussen van het Rutgers & Posch College die tijdens je stage worden aangeboden.

Work hard, play hard

Als student-stagiair(e) ben je natuurlijk ook van harte welkom op onze borrels, bij grachtentochten op onze eigen boot, in onze zomerse strandlocatie en op andere evenementen van ons kantoor. We verwachten van jou een enthousiaste inbreng en staan open voor hoe jij naar ons kantoor en de advocatuur kijkt.

Een studentstage bij Rutgers & Posch duurt in beginsel twee maanden. Rutgers en Posch betaalt je een ruime stagevergoeding van € 600 per maand en daarnaast vergoeden we je reiskosten.

Interesse in een veelzijdige stage bij ons eigenzinnige kantoor?

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar Merel van der Kamp via: merel.vanderkamp@rutgersposch.com

Vragen vooraf beantwoorden we graag. Neem dan contact op met: +31 6 1205 8833