Corporate / M&A

Het Corporate / M&A team adviseert beursgenoteerde ondernemingen, private ondernemingen en investeerders (private equity, family offices en venture capital) over (internationale) fusies, overnames, joint ventures, investeringen en herstructureringen. Daarbij werkt het team nauw samen met andere disciplines binnen kantoor zoals Employment, Data protection & Privacy en Commercial Contracts in het kader van bijvoorbeeld een due diligence.

Equity Capital Markets

Het Corporate / M&A team heeft ervaring met zowel privaat als publiek M&A. Een aantal specialisten van het team beschikt over jarenlange ervaring met het begeleiden van kapitaalmarktransacties zoals beursgangen, aandelenuitgifte en uitgifte van converteerbare leningen, en openbare biedingen. Ook adviseren zij beursgenoteerde ondernemingen op het gebied van marktmisbruik, transparantievereisten en financiële verslaglegging.

Corporate Governance

Ondernemingsrechtelijke en vennootschapsrechtelijke onderwerpen zoals Corporate Governance, diversiteit en financiële verslaglegging zijn van belang voor zowel ondernemingen, instellingen als non-profit organisaties. Het team heeft uitgebreide ervaring met advies over Corporate Governance Code, sectorale codes, Governance Code Zorg, Code Banken, Wet op het financieel toezicht, sectorale regelgeving, (potentiële) conflicten binnen of tussen organen als raad van bestuur, raad van commissarissen en aandeelhoudersvergaderingen en omgang met aandeelhouders, toezichthouders of media.

Omdat onze specialisten zich verdiepen in verschillende sectoren zijn we in staat onze juridische kennis op passende wijze in te zetten voor cliënten.