Hanna Steensma

Hanna is werkzaam in het arbeidsrecht. Zij adviseert zowel werkgevers als werknemers over een breed spectrum van arbeidsrechtelijke onderwerpen. Hanna studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij haar Bachelor Rechtsgeleerdheid en Master Privaatrecht behaalde. Voor haar start bij Rutgers & Posch was zij al tijdens haar studie werkzaam bij ons als student-stagiair.

Lees meer >

Milou Bannenberg

Milou is werkzaam op de Litigation-praktijk. Zij studeerde aan de Universiteit Utrecht en volgde een minor aan de Universiteit van Lissabon. Daarna heeft zij de master Privaatrechtelijke rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. 

Lees meer >

Iris van Diepen

Iris van Diepen werkt sinds april 2021 bij Rutgers & Posch. Na het afronden van haar studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij een Master Human Rights Law gevolgd aan de Universiteit van Kaapstad. Voordat zij het team bij Rutgers & Posch kwam versterken heeft zij een aantal jaar in de retail/service industry gewerkt.

Lees meer >

Marjolijn de Nijs

Marjolijn studeerde Engels-Nederlands aan d’Witte Lelie in Amsterdam. Na haar studie maakte zij al snel de overstap naar de advocatuur. Zij is ongeveer 30 jaar werkzaam als juridisch secretaresse bij onder meer Certa Legal, Schneider & Van Dalsum en Stibbe. Tevens heeft zij nog wat uitstapjes gemaakt naar andere branches, waaronder als office manager bij Tiqets International en als assistent marketing en PR bij Joop van den Ende…

Lees meer >

Merel van der Kamp

Merel is sinds het voorjaar van 2020 als kantoordirecteur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van Rutgers & Posch. Samen met Inge de Laat en Matthijs van den Broek vormt zij het MT. Merel is sinds de oprichting in 2013 betrokken bij Rutgers & Posch, destijds als arbeidsrechtadvocaat. Voordat Merel zich aansloot bij Rutgers & Posch was zij als advocaat verbonden aan DLA Piper en studeerde zij…

Lees meer >

Mirjam Moi-Thuk-Shung

Mirjam is juridisch secretaresse. Sinds 2015 is Mirjam werkzaam bij Rutgers & Posch. Sinds 2005 werkt zij in de advocatuur. Met name op de sectie Ondernemingsrecht, daarnaast heeft ze ervaring met Banking & Finance en M&A.

Lees meer >
"The firm has a strategic vision and spot-on judgement"
Chambers Europe 2020
In 2021 Inge de laat is again ranked in Chambers Europe Employment
1 / 7
Employment Department Ranked in Chambers 2021
2 / 7
Employment Department Ranked in Legal 500 EMEA 2021
3 / 7
Ranked in Chambers Europe Insurance 2020
4 / 7
Inge de Laat is a “knowledgeable lawyer,” who is an “excellent listener and is good at strategy.”
5 / 7
Ranked in Chambers Europe Employment 2020
6 / 7
Inge de laat, Employment partner, is ranked in Chambers Europe Employment 2020

Legal 500, Employment (2019 Edition)

7 / 7