30 november 2023

Valerie Denswil

Valerie is advocaat binnen de Litigation-praktijk. Zij is gespecialiseerd in (internationale) commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen. Zij heeft ervaring in het aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, insolventierecht en beslag- en executierecht. Valerie heeft haar master Privaatrecht cum laude afgerond aan de Vrije Universiteit. Tot haar overstap naar Rutgers & Posch was Valerie werkzaam bij Houthoff, waar zij tevens ervaring opdeed in de Corporate/M&A praktijk.

Lees meer >

22 augustus 2023

Anne-Fleur Nip

Anne-Fleur is advocaat op de Litigation-praktijk. Anne-Fleur is gespecialiseerd in (internationale) commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen. Zij heeft ervaring in het aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en beslag- en executierecht. Anne-Fleur heeft haar Master Privaatrecht afgerond op de Universiteit van Amsterdam. Tot haar overstap naar Rutgers & Posch was Anne-Fleur werkzaam bij Van Doorne, waar zij tevens ervaring opdeed in het verzekeringsrecht en de Zorg en Life Sciences praktijk.

Lees meer >

6 juli 2023

Rosanne Schut

Rosanne is advocaat op de Corporate/M&A-praktijk en gespecialiseerd in (internationale) overnames, herstructureringen, fusies, corporate governance vraagstukken en commerciële contracten. Haar werk bestaat uit het opstellen van transactiedocumenten en het adviseren en onderhandelen hierover. Rosanne heeft een master Privaatrecht afgerond aan de Vrije Universiteit met daarbij een sterke focus op Ondernemingsrecht en fusies en overnames. Zij volgde een minor in Schotland aan de University of Glasgow. Tot haar overstap…

Lees meer >

6 juli 2023

Laetitia Wezenbeek

Laetitia is werkzaam op de Corporate/M&A-praktijk. Laetitia heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heeft economische vakken gevolgd aan National Taiwan University. Hierna heeft zij de Masters Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en Health Economics, Policy & Law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond.

Lees meer >

10 maart 2023

Laura Dingemans

Laura is advocaat op de Corporate/M&A-praktijk en gespecialiseerd in (internationale) overnames, herstructureringen, fusies, corporate governance vraagstukken en commerciële contracten. Haar werk bestaat uit het opstellen van transactiedocumenten en het adviseren en onderhandelen hierover. Laura heeft een master afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen in de rechtsgebieden Privaatrecht en Ondernemingsrecht. Tot haar overstap naar Rutgers & Posch was zij advocaat bij een ander corporate M&A boutique advocatenkantoor in Amsterdam.

Lees meer >

1 maart 2023

Jan van Maanen

Jan is gespecialiseerd in (internationale) commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij staat daarin ondernemingen, investeerders, financiers, ondernemers, bestuurders en aandeelhouders bij. Jan procedeert regelmatig bij de civiele rechter en de Ondernemingskamer. Hij heeft ervaring in het aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, internationaal privaatrecht, en beslag- en executierecht. Jan studeerde privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast volgde hij de studie geneeskunde aan het AMC-UvA waar hij ervaring opdeed binnen verschillende ziekenhuizen. Tot…

Lees meer >
"Rutgers & Posch has a real practical approach and balances the interests of the parties involved."
Chambers Global 2023
Finance Department Ranked in Capital Markets: Securitisation Chambers Europe and Global 2023
1 / 4
Employment Department Ranked in Chambers 2023
2 / 4
Inge de Laat is a “knowledgeable lawyer,” who is an “excellent listener and is good at strategy.”
3 / 4
Ranked in Chambers Europe Employment 2023
4 / 4