Rutgers & Posch is in 2013 opgericht door ervaren advocaten met uitgebreide, internationale ervaring bij toonaangevende kantoren. Met een nieuw soort kantoor voor ogen. Een kantoor met advocaten die tot de top in hun vakgebied behoren, maar die ook oog hebben voor de wereld buiten de advocatuur. Met een focus op de juridische inhoud, maar niet blind voor de menselijke maat. Een kantoor waar gewerkt wordt in compacte teams met een transparante werkwijze en faire tarieven. Gekenmerkt door een informele cultuur en gevestigd op een inspirerende plek in Amsterdam.

Die plek is de Herengracht, midden in de Amsterdamse binnenstad, waar we inmiddels werken met ongeveer 40 advocaten voor grote en kleine cliënten uit Nederland en daarbuiten. We adviseren over ondernemingsrecht, financieel- en insolventierecht, arbeidsrecht, procesrecht, vastgoed, gezondheidsrecht en commercieel recht. Dankzij onze Flexible legal services kan Rutgers & Posch ook op andere gebieden de juiste juridische kennis bieden of bijvoorbeeld voor langere tijd juridische ondersteuning verzorgen bij een cliënt op kantoor.

Rutgers & Posch staat midden in de maatschappij. Dat blijkt niet alleen uit onze keuze voor een kantoor in het hart van de stad, maar ook uit onze not-for-profit werkzaamheden en samenwerkingsverbanden met instellingen en goede doelen.