GEDREVEN EEN BIJDRAGE TE LEVEREN AAN DE MAATSCHAPPIJ, OMDAT HET ERTOE DOET.

Rutgers & Posch is gedreven om op verschillende manieren een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat doen we door datgene te doen waar we goed in zijn. Juridische uitdagingen wegnemen. Zodat anderen zich kunnen richten op hetgeen waar zij het beste in zijn, de samenleving in welke zin dan ook vooruit brengen. Rutgers & Posch steunt onder andere Pro Bono Club, Refugee Company, Nationale Opera & Ballet door hen te voorzien van juridisch advies. Daarnaast verzorgt A beautiful mess regelmatig de lunch van Rutgers & Posch.

Pro Bono club

In 2016 richtte Rutgers & Posch samen met bevriende juridisch professionals de Pro Bono Club op. Een platform dat gepassioneerde advocaten en maatschappelijke organisaties bij elkaar brengt.

Refugee Company

De Refugee Company bouwt mee aan een inclusieve samenleving door vluchtelingen te ondersteunen bij het economisch onafhankelijk worden en het opnieuw opbouwen van een betekenisvol leven.


nationale opera & Ballet

Nationale Opera & Ballet zet zich in de opera- en ballettraditie levend houden in Nederland en verder te ontwikkelen. Mensen verbinden, ontroeren en betrekken bij het rijke culturele leven in Nederland.

a beautiful mess

A beautiful mess draagt bij aan een inclusieve samenleving door zoveel mogelijk mensen te bereiken in hun eigen restaurant en koffiebar waar ze een positieve beleving van vluchtelingen in de samenleving meegeven.


CO2 neutraal advies

We zijn ons bewust van onze nalatenschap in meerdere opzichten. Daarom doen wij ons best om zo weinig mogelijk sporen achter te laten voor de volgende generaties. Enerzijds brengen we de uitstoot zoveel als mogelijk terug, anderzijds compenseren we de resterende – veelal onvermijdelijke – uitstoot middels het nauwkeurig geselecteerde programma Treesforall.