GEDREVEN EEN BIJDRAGE TE LEVEREN AAN DE MAATSCHAPPIJ, OMDAT HET ERTOE DOET.

Rutgers & Posch is gedreven om op verschillende manieren een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat doen we door datgene te doen waar we goed in zijn. Juridische uitdagingen wegnemen. Zodat anderen zich kunnen richten op hetgeen waar zij het beste in zijn, de samenleving in welke zin dan ook vooruit brengen. Rutgers & Posch is Founding Member van de Global Alliance of Impact Lawyers (GAIL).

Rutgers & Posch steunt onder andere het Amsterdams Kleinkunst Festival en is partner van World Press Photo Foundation door hen te voorzien van juridisch advies.


De Global Alliance of Impact Lawyers (GAIL) is een gemeenschap van juridische leiders die de rechtspraktijk gebruiken om een ​​positieve impact te hebben op mens en planeet.

Het Amsterdams Kleinkunst Festival is de enige organisatie in Nederland waar kleinkunstenaars in alle fasen van hun carrière welkom zijn en worden uitgedaagd. Vanuit een onafhankelijke positie signaleren zij relevante ontwikkelingen in het genre, scouten ze aanstormende talenten, bieden ze professionele begeleiding op maat en geven ze ruimte voor ontmoeting en experiment.

De World Press Photo Foundation gelooft in de kracht van het tonen en het belang van het zien van visuele verhalen van hoge kwaliteit.


CO2 neutraal advies

We zijn ons bewust van onze nalatenschap in meerdere opzichten. Daarom doen wij ons best om zo weinig mogelijk sporen achter te laten voor de volgende generaties. Enerzijds brengen we de uitstoot zoveel als mogelijk terug, anderzijds compenseren we de resterende – veelal onvermijdelijke – uitstoot middels het nauwkeurig geselecteerde programma Treesforall.

Mensenrechten

Rutgers & Posch respecteert de internationaal erkende mensenrechten zoals beschreven in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en United Nations Guiding Principles on Business and Human Rights en leeft deze na. Wij verwachten nadrukkelijk van onze medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners dat zij dat ook doen. Zowel binnen hun eigen organsatie als in hun directe omgeving van belanghebbenden.