Contact

Rutgers & Posch is gevestigd in het centrum van Amsterdam. In een prachtig historisch pand op een bruisende plek die goed bereikbaar is per fiets, openbaar vervoer en auto.

Per auto:
Onze parkeergarage bevindt zich onder ons kantoor (-2). De ingang bevindt zich aan de rechterkant op nummer 17 aan de Nieuwe Spiegelstraat. U kunt een parkeerplaats reserveren via onze receptie (tel: 020 891 3900). Vanuit alle richtingen van buiten Amsterdam adviseren wij om de afslag S112 te nemen van de Ringweg A10. Volg de borden "Centrum" via de Wibautstraat, Stadhouderskade en de Vijzelgracht/straat. Vanaf de Vijzelstraat, sla over de brug links af de Keizersgracht op en neem de eerste rechts (Nieuwe Spiegelstraat). De ingang van onze parkeergarage bevindt zich aan de rechterkant. In de parkeergarage neemt u de uitgang ‘Herengracht’ naar ons kantoor op de eerste verdieping.

Openbaar vervoer:
Vanaf Amsterdam Schiphol / Amsterdam Centraal Station
Neem de trein naar Amsterdam Centraal Station en volg de borden naar het tram station (Stationsplein). Neem tram 2 of 12 naar halte Koningsplein. Loop naar de Herengracht en ga links na het water. Of neem de Metro, Noord-Zuidlijn (nr. 52) richting Zuid, halte Rokin of Vijzelgracht.
Vanaf WTC-Amsterdam Zuid
Neem de Noord-Zuidlijn (nr. 52) richting Noord. Halte Vijzelgracht of Rokin. Loop naar de Herengracht.
Onze hoofdingang bevindt zich op de hoek van de Herengracht en de Nieuwe Spiegelstraat.

Kantoor

Herengracht 466
1017 CA Amsterdam
Nederland

Postadres

Postbus 10896
1001 EW Amsterdam
Nederland

Contact

T +31 20 891 3900
F +31 20 891 3901
E info@rutgersposch.com