Rutgers & Posch adviseert de voormalig eigenaar van Hubregtse B.V., Papiboard B.V. en West Pack Emballasje AS

Rutgers & Posch adviseert de voormalig eigenaar van Hubregtse B.V., Papiboard B.V. en West Pack Emballasje AS bij de verkoop van deze vennootschappen aan Fundermax, waarmee Fundermax een belangrijke stap zet in de ontwikkeling van haar papier- en verpakkingsdivisie. Het team van Rutgers & Posch bestond uit Justus Fortuyn en Remmert Koster.

Lees meer >

Advocatenkantoor Rutgers & Posch benoemt nieuw bestuur

Amsterdam, 3 januari 2022 – Tijmen Noordoven wordt de nieuwe managing partner van advocatenkantoor Rutgers & Posch. Samen met Rik Analbers vormt hij per 1 januari 2023 het dagelijks bestuur van Rutgers & Posch. Noordoven en Analbers hebben de bestuurlijke taken overgenomen van Inge de Laat en Matthijs van den Broek. Laatstgenoemden zullen zich als partner van het Amsterdamse advocatenkantoor weer volledig gaan richten op hun werk als…

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseerde Zorg van de Zaak

Rutgers & Posch adviseerde Zorg van de Zaak, het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland, bij de overname van De Nieuwe Arts B.V., een arbodienstverlener. Het Rutgers & Posch team bestond uit Matthijs van den Broek en Tijmen Noordoven.

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseert Rinkelberg Capital en econic

Rutgers & Posch adviseert Rinkelberg Capital en econic bij de EUR 125 mln financieringsronde van econic. Econic wil de grootste leverancier van duurzame oplossingen voor woningen worden en biedt corporaties, ontwikkelaars en particulieren de mogelijkheid hun woning(en) te vergroenen. Het team van Rutgers & Posch bestond uit Matthijs van den Broek, Justus Fortuyn, Vasco Hoving en Remmert Koster.

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseert Rinkelberg Capital Ltd

Rutgers & Posch adviseert Rinkelberg Capital Ltd met betrekking tot een verhoging van Mapiq’s Series A tot EUR 17 miljoen. Mapiq is een Delfts bedrijf dat ‘smart office technologies’ biedt, hetgeen het gebruik en de ervaring van werkruimte optimaliseert. Het team van Rutgers & Posch bestond uit Justus Fortuyn en Remmert Koster.

Lees meer >

Jeanne Plettenburg in rubriek “Overstapper van de week”

Jeanne Plettenburg verscheen onlangs in de rubriek “Overstapper van de week”. Jeanne heeft zich per 1 augustus als advocaat Healthcare aangesloten bij Rutgers & Posch. Aan Mr. Magazine Online vertelt zij hoe het is om bij Rutgers & Posch te werken.

Lees meer >
"The firm has a strategic vision and spot-on judgement"
Chambers Europe 2020
In 2021 Inge de laat is again ranked in Chambers Europe Employment
1 / 7
Employment Department Ranked in Chambers 2021
2 / 7
Employment Department Ranked in Legal 500 EMEA 2021
3 / 7
Ranked in Chambers Europe Insurance 2020
4 / 7
Inge de Laat is a “knowledgeable lawyer,” who is an “excellent listener and is good at strategy.”
5 / 7
Ranked in Chambers Europe Employment 2020
6 / 7
Inge de laat, Employment partner, is ranked in Chambers Europe Employment 2020

Legal 500, Employment (2019 Edition)

7 / 7