Rutgers & Posch adviseert Magnus Black en bepaalde aandeelhouders bij de verkoop van Magnus Black aan Hardis Group

Rutgers & Posch adviseert Magnus Black en bepaalde aandeelhouders bij de verkoop van Magnus Black aan Hardis Group. Consultancybedrijf Magnus is een grote speler op het vlak van digitale transformatie. Met zijn brede IT-deskundigheid is Magnus een gerespecteerd partner bij klanten in diverse markten. Het team van Rutgers & Posch bestond uit Justus Fortuyn en Rosanne Schut.

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseert Zorg van de Zaak bij het aankopen van Falke & Verbaan

Rutgers & Posch adviseert Zorg van de Zaak bij het aankopen van Falke & Verbaan, een toonaangevend Nederlands adviesbureau op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Het team van Rutgers & Posch bestond uit Matthijs van den Broek, Veerle Cordemeijer en Laetitia Wezenbeek.

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseert Zorg van de Zaak bij het aankopen van een meerderheidsaandeel in BROUT

Rutgers & Posch adviseert Zorg van de Zaak bij het aankopen van een meerderheidsaandeel in BROUT, een Nederlands trainingsbureau gespecialiseerd in gedrags- en cultuurverandering binnen organisaties . Het team van Rutgers & Posch bestond uit Matthijs van den Broek, Veerle Cordemeijer en Laetitia Wezenbeek.

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseert de aandeelhouder van Granuband B.V. bij de verkoop van Granuband B.V. aan Circtec Ltd.

Circtec Ltd is een bedrijf dat wereldwijd gebruikte autobanden recyclet en Granuband is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat zich ook bezig houdt met het recyclen van gebruikte autobanden en daar circulaire producten van maakt. Met een omvangrijk recyclefabriek in de industriële haven van Amsterdam, die 50.000 ton gebruikte banden per jaar kan verwerken tot granulaat, vormproducten en bandensnippers, is Granuband een van de belangrijkste recyclingbedrijven voor gebruikte banden…

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseert ziekenhuis SJG Weert over samenwerking met academisch ziekenhuis Maastricht UMC+ (MUMC+)

Rutgers & Posch adviseert ziekenhuis SJG Weert over de samenwerking met academisch ziekenhuis Maastricht UMC+ (MUMC+). Als onderdeel van de samenwerking wordt SJG Weert omgezet in een besloten vennootschap waarbij MUMC+ alle aandelen in SJG Weert verwerft. SJG Weert blijft een zelfstandig ziekenhuis met een eigen bestuur en een onafhankelijke raad van commissarissen. Het doel van de samenwerking is om de toegankelijkheid van de zorg in de provincie…

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseerde Your.Cloud (Voorheen TSH) bij haar overname van VSA

Rutgers & Posch adviseerde Your.Cloud (Voorheen TSH) bij haar overname van VSA, een IT Managed Services Provider (MSP) voor de hospitality sector. VSA is de zesde MSP dit jaar die onderdeel wordt van Your.Cloud. Het team van bestond uit Bas Mees, Joost Kuipers, Veerle Cordemeijer, Rosanne Schut, Laetitia Wezenbeek, Annemeijne Zwager en Hanna Steensma. Lees meer in de persberichten via onderstaande knoppen.

Lees meer >
"Rutgers & Posch has a real practical approach and balances the interests of the parties involved."
Chambers Global 2023
Finance Department Ranked in Capital Markets: Securitisation Chambers Europe and Global 2023
1 / 4
Employment Department Ranked in Chambers 2023
2 / 4
Inge de Laat is a “knowledgeable lawyer,” who is an “excellent listener and is good at strategy.”
3 / 4
Ranked in Chambers Europe Employment 2023
4 / 4