Q&A het coronavaccin en andere coronamaatregelen op de werkvloer

Laatste update: 13 juli 2021 In deze Q&A beantwoorden Stephanie Dekker en Annemeijne Zwager een aantal COVID-19 gerelateerde vragen die wij in de praktijk vaak van werkgevers krijgen. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in snel tempo op. De meest actuele versie van deze Q&A en antwoorden op deze en andere vragen kunt u vinden op onze COVID-19 kennispagina. Coronavaccin 1. Kan ik mijn werknemers verplichten om…

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseerde Zorg van de Zaak bij overname Shared Ambition

Shared Ambition is een landelijke dienstverlener op het gebied van onder andere arbeidsgerelateerde psychologische interventies. Zorg van de Zaak is het bedrijfsgezondheidsnetwerk in Nederland, met onder ander arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen. Het M&A en Healthcare team van Rutgers & Posch bestond uit Matthijs van den Broek, Daphne van Boxtel en Anouk Jagt. Voor meer informatie: klik hier.

Lees meer >

Schaeffler Nederland koopt Bega International B.V.

Rutgers & Posch adviseert Schaeffler Nederland bij de acquisitie van Bega International B.V. Bega International is een toonaangevende producent van speciaal gereedschappen voor de montage en demontage van wentellagers. De overname markeert een volgende stap in de uitbreiding van Schaeffler’s lifecycle service portfolio. Het team van Rutgers & Posch bestond uit Lennaert Posch en Jurriaan Heslinga.

Lees meer >

Een stap dichterbij het oude normaal: de nieuwe COVID-19 versoepelingen per 25 september 2021

Tijdens de meest recente persconferentie van 14 september jl.  stelde minister-president Rutte dat we nog niet af zijn van de coronamaatregelen en dat Nederland moet leren leven met het coronavirus. Inmiddels heeft hierover ook het debat in de Tweede Kamer plaatsgevonden. Hoewel duidelijk is dat het virus nog wel enige tijd onder ons zal blijven, gaan desalniettemin per 25 september aanstaande een aantal versoepelingen in. Voor werkend Nederland…

Lees meer >

Rutgers & Posch verschijnt in Advocatenblad met ‘het verschil’

Vandaag verschenen o.a. kantoorgenoten Inge de Laat, Lennaert Posch en Merel van der Kamp in Advocatenblad. Hierin vertellen zijn over de fundamenten van kantoor, de strategie en visie van Rutgers & Posch.

Lees meer >

Rutgers & Posch adviseert trustee over €100m converteerbare obligatie-uitgifte

Rutgers & Posch (Bas Visée, Maarten Ahsmann en Kees Westermann) adviseert trustee over €100m converteerbare obligatie-uitgifte door CM.com. Zie het FD artikel voor meer details over de transactie.

Lees meer >
"The firm has a strategic vision and spot-on judgement"
Chambers Europe 2020
In 2021 Inge de laat is again ranked in Chambers Europe Employment
1 / 7
Employment Department Ranked in Chambers 2021
2 / 7
Employment Department Ranked in Legal 500 EMEA 2021
3 / 7
Ranked in Chambers Europe Insurance 2020
4 / 7
Inge de Laat is a “knowledgeable lawyer,” who is an “excellent listener and is good at strategy.”
5 / 7
Ranked in Chambers Europe Employment 2020
6 / 7
Inge de laat, Employment partner, is ranked in Chambers Europe Employment 2020

Legal 500, Employment (2019 Edition)

7 / 7