Rutgers & Posch adviseert oprichters bij verkoop van Luscii Healthtech, een snelgroeiende scale-up op het gebied van op het gebied van digitale gezondheid en remote consultation service platforms, aan Omron Healthcare

8 april 2024

Luscii Healthtech is opgericht in 2018. Omron Healthcare, de wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve medische apparatuur voor thuiszorgmonitoring en -behandeling, nam deel in de initiële seed financieringsronde. Luscii Healthtech is nu marktleider in Nederland, waar het samenwerkt met ongeveer 70% van de ziekenhuizen. In de afgelopen jaren heeft Luscii Healthtech de aanwezigheid van haar platform uitgebreid naar andere markten, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en diverse andere landen in Europa en Afrika.

Rutgers & Posch adviseerde de oprichters bij de seed financieringsronde in 2018 en nu ook bij de volledige verkoop aan Omron Healthcare. Het team van Rutgers & Posch bestond uit Matthijs van den Broek en Rosanne Schut.

De transactie is wederom een sterk voorbeeld van de expertise van Rutgers & Posch in technologie M&A transacties, waaronder healthtech.

Meer informatie hierover is te lezen via de onderstaande knoppen.