Rutgers & Posch benoemt Justus Fortuyn en Vasco Hoving als nieuwe partners

2 januari 2024

Met ingang van 1 januari 2024 zijn Justus Fortuyn en Vasco Hoving benoemd tot partner bij Rutgers & Posch. Justus is benoemd tot partner bij de praktijkgroep Corporate/M&A en Vasco is benoemd tot partner bij de praktijkgroep Finance. De benoeming van deze twee partners is voor ons kantoor een mooie start van 2024.

Justus Fortuyn is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en adviseert corporate, private equity en venture capital cliënten op een breed scala aan transacties, waaronder private M&A en investeringsrondes.

Vasco Hoving is actief in de Finance praktijk en adviseert banken, bedrijven en investeringsfondsen. Hij heeft ervaring met corporate lending transacties, securitisaties en financiële herstructureringen en heeft een focus op duurzaamheid en ESG.

Tijmen Noordoven, Managing Partner van Rutgers & Posch: “Wij zijn erg verheugd met deze aanstellingen, waarmee kantoor zijn M&A en Finance praktijken verder verstevigt. Justus en Vasco leveren al jaren een belangrijke bijdrage aan ons kantoor. Het maakt ons natuurlijk extra trots dat advocaten uit ‘eigen kweek’ doorgroeien tot partner. Vasco en Justus hebben het Rutgers & Posch DNA.”