Advocatenkantoor Rutgers & Posch benoemt nieuw bestuur

4 januari 2023

  • Tijmen Noordoven en Rik Analbers vormen het dagelijks bestuur

Amsterdam, 3 januari 2022 – Tijmen Noordoven wordt de nieuwe managing partner van advocatenkantoor Rutgers & Posch. Samen met Rik Analbers vormt hij per 1 januari 2023 het dagelijks bestuur van Rutgers & Posch. Noordoven en Analbers hebben de bestuurlijke taken overgenomen van Inge de Laat en Matthijs van den Broek. Laatstgenoemden zullen zich als partner van het Amsterdamse advocatenkantoor weer volledig gaan richten op hun werk als advocaat. 

Tijmen Noordoven (41) neemt als managing partner het stokje over van Inge de Laat die deze rol gedurende vier jaar heeft vervuld. Noordoven is partner bij Rutgers & Posch en sinds de oprichting in 2013 werkzaam bij het kantoor. “Dit jaar bestaat Rutgers & Posch 10 jaar en het kantoor staat er beter voor dan ooit. Ons onderscheidende karakter waarbij kwaliteit, mooie cliënten en interessante zaken hand in hand gaan met plezier in het werk en met elkaar, is de basis van ons succes. Ik zie ernaar uit dit succes de komende jaren samen met mijn partners en alle andere kantoorgenoten verder uit te bouwen en kantoor verder te laten groeien.”

Rik Analbers (39) is toegetreden tot het dagelijks bestuur en volgt daarmee Matthijs van den Broek op, die deze rol gedurende vier jaar vervulde. Analbers werkt al ruim zeven jaar bij Rutgers & Posch, waarvan de laatste anderhalf jaar als partner. Analbers: “Ik heb er ontzettend veel zin in om de komende jaren samen met Tijmen het kantoor aan te sturen en in te blijven zetten op verdere groei van de verschillende praktijken.”

Noordoven en Analbers blijven naast hun bestuursfunctie werkzaam als advocaat.