Anouk Oosterom nieuwste partner bij Rutgers & Posch

1 november 2022

Anouk Oosterom is per 15 oktober als partner aangesteld bij het Amsterdamse advocatenkantoor Rutgers & Posch. Hier zal Oosterom (47) zich richten op energy, corporate law (inclusief M&A) en commercial contracting. Oosterom is naast de tevens benoemde partner Bas Mees, de tweede partner die binnen een korte periode start bij Rutgers & Posch en de corporate praktijk versterkt.

Oosterom brengt meer dan 22 jaar ervaring mee in de (inter)nationale M&A praktijk, waarbij zij zich voornamelijk richt op de energiesector. Voorheen werkte zij onder andere bij Loyens & Loeff en Linklaters om vervolgens haar eigen advocatenkantoor te starten. Met de komst van Oosterom versterkt Rutgers & Posch wederom de nationale en internationale corporate praktijk. “Ik heb zin in een nieuwe uitdaging, binnen een kantooromgeving waar mensen met veel enthousiasme en ervaring voor mooie klanten werken en interesse hebben om met mij de praktijk van energy en commercial contracting verder uit te bouwen”, zegt Oosterom. 

Inge de Laat, Managing Partner bij Rutgers & Posch: “Anouk is met haar ruime ervaring een verdere versterking voor onze M&A praktijk. Daarnaast brengt zij specifieke industry focus op het gebied van energy en commercial contracting. Wij hebben gezien dat hier in de markt grote behoefte naar is, mede met oog op het behalen van de ambitieuze klimaatdoelstellingen. Met de komst van Anouk verbreden en verdiepen wij onze kennis en expertise. De aanstelling van Anouk, en recentelijk ook de komst van Bas Mees als partner, toont de flinke groei van onze corporate praktijk.”

Anouk Oosterom is de tweede partner die de afgelopen maand is gestart bij Rutgers & Posch. Per 1 oktober startte Bas Mees, gespecialiseerd in M&A, private equity en venture capital, als partner bij Rutgers & Posch.