Bas Mees maakt overstap naar Rutgers & Posch

3 oktober 2022

Bas Mees (41) is per 1 oktober partner bij advocatenkantoor Rutgers & Posch. Mees komt over als partner van Vriman M&A Lawyers en is gespecialiseerd in mid-market M&A, private equity en venture capital transacties. Zijn collega bij Vriman Joost Kuipers start ook bij Rutgers & Posch als senior medewerker. De kennis en ervaring die zij meebrengen vormt een aanzienlijke versterking van de private equity tak binnen de M&A praktijk van Rutgers & Posch.

Inge de Laat, Managing Partner van Rutgers & Posch: “Rutgers & Posch blijft haar positie in de markt versterken. De komst van Bas en Joost past binnen de ambitie van ons kantoor om onze slagkracht te vergroten in de mid-market M&A en private equity transacties en onze corporate praktijk daarmee te versterken. Wij zijn dan ook erg verheugd met de komst van deze twee nieuwe collega’s. Beiden leveren met hun specialisatie een welkome bijdrage aan ons kantoor.”

Bas Mees brengt meer dan zestien jaar ervaring mee in de internationale M&A praktijk. Bas was vanaf 2006 ruim 10 jaar advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer, en vervolgens mede-oprichter en partner bij Vriman M&A Lawyers. Mees: “Het geeft veel energie om een nieuwe uitdaging aan te gaan en de M&A praktijk verder uit te bouwen binnen een kwalitatief hoogwaardig kantoor als Rutgers & Posch met een enthousiast en ambitieus team”.

Joost Kuipers (36) is een corporate M&A advocaat die veel kennis van private equity met zich meebrengt. Kuipers zet de samenwerking met Mees voort en gaat bij Rutgers & Posch aan de slag als senior medewerker. Hij werkte hiervoor als advocaat bij onder andere Vriman en Stonewater.