Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

18 juli 2022

Met ingang van 1 augustus 2022 treedt in Nederland de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in werking. Als gevolg van deze nieuwe wetgeving, is niet ondenkbaar dat huidige arbeidsovereenkomsten en personeelshandboeken moeten worden gewijzigd. Zie het document hieronder waarin schematisch en puntsgewijs is weergeven wat er allemaal per 1 augustus 2022 verandert.

De arbeidsrechtadvocaten van Rutgers & Posch kijken en denken graag met u mee om te beoordelen of de arbeidsovereenkomst en het personeelshandboek vanaf 1 augustus 2022 nog up-to-date zijn of dat wijzigingen noodzakelijk zijn. Interesse? Neem dan contact op met een van onze collega’s van het arbeidsrecht team: https://www.rutgersposch.com/team/.