World Press Photo Foundation en advocatenkantoor Rutgers & Posch gaan partnerschap aan 

4 maart 2022

PERSBERICHT
Amsterdam, 3 maart 2022

Per 1 maart 2022 is Rutgers & Posch de nieuwe partner van World Press Photo Foundation. Als nieuwe partner gaat Rutgers & Posch World Press Photo op alle mogelijke manieren juridisch ondersteunen bij haar activiteiten. 

Joumana El Zein Khoury, Executive Director van World Press Photo Foundation: “World Press Photo is verheugd om de komende twee jaar een partnership met Rutgers & Posch aan te gaan en een beroep te mogen doen op hun gerenommeerde en brede juridische expertise. De boutique opzet en de maatschappelijk betrokkenheid van Rutgers & Posch sluit goed aan bij de structuur en missie van onze non-profit organisatie.”

Inge de Laat, Managing Partner bij Rutgers & Posch: “Wij zijn blij met de samenwerking met World Press Photo Foundation. De World Press Photo Foundation sluit met haar impactvolle tentoonstellingen en de kansen die zij bieden aan talent perfect aan op de drie pijlers die wij hanteren in ons sponsorbeleid: investeren in de maatschappij, de volgende generatie en kunst en cultuur.”

Over Rutgers & Posch

Het Amsterdamse advocatenkantoor Rutgers & Posch richt zich op corporate law met een sterke focus op corporate M&A, finance, capital markets, litigation, employment & benefits alsmede restructuring & insolvency. Rutgers & Posch kenmerkt zich door de combinatie van Big Law expertise en een boutique opzet en brengt zo het beste van twee werelden bij elkaar – voor zowel cliënten als advocaten.

Over World Press Photo

World Press Photo is een wereldwijd platform dat fotojournalisten, documentaire fotografen en het wereldwijde publiek met elkaar verbindt via betrouwbare inspirerende visuele verhalen. Opgericht in 1955 toen een groep Nederlandse fotografen een wedstrijd (“World Press Photo”) organiseerde om hun werk onder een internationaal publiek bekend te maken. Sindsdien is hun missie uitgebreid. De World Press Photo Contest is uitgegroeid tot de meest prestigieuze ter wereld die het beste werk op het gebied van fotojournalistiek en documentaire fotografie van over de hele wereld beloont. Middels een wereldwijd tentoonstellingsprogramma presenteert World Press Photo aan miljoenen mensen de verhalen die er toe doen. 

De World Press Photo Foundation is een onafhankelijke non-profit organisatie, gevestigd in Amsterdam. World Press Photo waardeert de steun van strategic partners; de Nationale Postcode Loterij en PwC.

Voor meer informatie zie www.worldpressphoto.org of volg World Press Photo op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.