Rutgers & Posch stelt Huib Schrama aan als partner commercial litigation

6 januari 2022

Huib Schrama heeft zich per 1 januari als partner commercial litigation aangesloten bij advocatenkantoor Rutgers & Posch. Schrama komt over van Loyens & Loeff, waar hij twaalf jaar (internationale) commercial litigation ervaring heeft opgedaan. De aanstelling van Schrama is een verdere versterking van de (internationale) litigation praktijk van Rutgers & Posch.

Bij Rutgers & Posch zal Schrama (36) (internationale) bedrijven, ondernemers en investeerders assisteren met (proces)advies over commerciële geschillen en contracten. Schrama heeft veel ervaring met contracten- en aansprakelijkheidsrecht, internationaal privaatrecht, beslag- en executierecht, en ondernemingsrecht. Verder is hij gespecialiseerd in massaschadegevallen zoals collectieve acties en -schikkingen en kartelschadezaken.

Inge de Laat, Managing Partner bij Rutgers & Posch, is verheugd met de aanstelling: “Huib heeft zeer veel ervaring met (internationale) commerciële geschillen en contracten. Onderdeel van de strategie van Rutgers & Posch is om de corporate praktijk te versterken met een brede litigation praktijk. De komst van Huib sluit goed aan bij die strategie en de eerdere versterkingen van onze litigation praktijk.

Ik heb Rutgers & Posch leren kennen als een verfrissend boetiekkantoor dat een breed scala aan diensten levert”, zegt Schrama. “Die combinatie heeft grote potentie en sluit naadloos aan bij mijn visie op de advocatuur. Mijn cliënten werken graag met kleinere, gespecialiseerde teams, ook in complexe en internationale zaken.

De litigation praktijk van Rutgers & Posch richt zich naast de commercial litigation praktijk ook in het bijzonder op ondernemingsrechtelijke geschillen en insolventiegerelateerde zaken.