Rutgers & Posch draagt bij aan The Employment Law Reviews 2021

13 juli 2021

Het arbeidsrechtteam van Rutgers & Posch heeft ook in 2021 een bijdrage geleverd aan de 12e editie van de Employment Law Reviews. De Employment Law Reviews bevat een overzicht van het arbeidsrecht in diverse landen wereldwijd. Het team van Rutgers & Posch bestaat uit Dirk Jan Rutgers, Annemarth Hiebendaal, Stephanie Dekker, Inge de Laat en Annemeijne Zwager.

Naast juridische analyses en inzichten in verschillende rechtsgebieden, belicht The Employment Law Reviews ook actuele onderwerpen zoals arbeidskwesties in grensoverschrijdende fusies en overnames, wereldwijde diversiteit, sociale media en discriminatie op grond van godsdienst in het internationale arbeidsrecht.

Het hoofdstuk (in het Engels) over het Nederlands arbeidsrecht is te raadplegen via onderstaande link.