Rutgers & Posch trekt Rik Analbers aan als nieuwe partner

1 juli 2021

Benoeming is volgende stap in uitrol aangescherpte strategie 

Amsterdam, 1 juli 2021 – Rik Analbers wordt per 1 juli benoemd tot partner bij advocatenkantoor Rutgers & Posch. Analbers komt over van AKD. Hij is gespecialiseerd in corporate en financial litigation. Met het aantrekken van Analbers zet het Amsterdamse kantoor de volgende stap in de uitrol van de aangescherpte strategie: focus op ondernemingsrecht en direct verwante praktijken.

Voor Rik Analbers betekent de benoeming een terugkeer op bekend terrein. Van oktober 2013 tot juni 2019 werkte Analbers als advocaat bij Rutgers & Posch. “Het is voor mij bijzonder om als partner terug te keren bij het kantoor waar ik in het verleden met succes en veel plezier met collega’s aan mooie zaken heb gewerkt, zoals de enquêteprocedure ten aanzien van Eneco. Ik kijk er erg naar uit om met de tevens recent benoemde partner Loek Kerstens (restructuring & insolvency) de verdere uitbouw van de (internationale) litigation praktijk vorm te geven.

Zekerheid
Nu de nadruk bij Rutgers & Posch is komen te liggen op de (internationale) ondernemingsrechtpraktijk met een focus op corporate M&A, capital markets, litigation, employment & benefits alsmede finance, en restructuring & insolvency, zoekt het kantoor heel gericht talent dat aansluit bij dit profiel.

“De corporate & financial litigation praktijk van Rik sluit naadloos aan op ons profiel. We kennen Rik natuurlijk al heel lang en goed. Zijn DNA is gelijk aan het onze en onze cliënten waarderen zijn expertise. Wij denken dan ook dat deze hereniging ons allemaal veel goeds gaat brengen.” zo verklaart Inge de Laat, managing partner bij Rutgers & Posch, de benoeming van Analbers.

Met de aanstelling van Analbers bestaat het kantoor uit 9 partners en 25 advocaten.  Hiermee neemt het gespecialiseerde kantoor een stevige positie in binnen de zakelijk juridische sector in Nederland.