Rutgers & Posch adviseerde Accys Technologies bij uitgifte en plaatsing van nieuwe aandelen

28 mei 2021

Rutgers & Posch adviseerde Accsys Technologies, genoteerd aan Euronext Amsterdam en AIM London, bij de uitgifte en plaatsing van nieuwe aandelen middels een accerelated  bookbuild en een aanbieding aan bestaande aandeelhouders voor een totaalbedrag van EUR 37 miljoen. Rutgers & Posch adviseerde Accsys Technologies samen met Slaughter and May die optraden als international counsel. Numis Securities, Investec Bank en ABN AMRO Bank traden op als joint bookrunners.

Accsys Technologies combineert chemie, technologie en vindingrijkheid om hoogwaardige houtproducten te maken die extreem duurzaam en stabiel zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen. Accsys Technologies heeft onder andere een productievestiging in Arnhem. De opbrengst van de aandelenuitgifte zal worden gebruikt voor investeringen in Noord-Amerika.

Het Rutgers & Posch capital markets team bestond uit Matthijs van den Broek en Henriette van Overklift.