Tweede webinar ‘Arbeidsrecht in het licht van COVID-19’

COVID-19 heeft ruim een jaar zijn weerslag op het werkzame leven en daarmee op alle aspecten van het arbeidsrecht. Werkgevers en werknemers zijn op zoek naar manieren om de impact op ene verantwoorde manier te minimaliseren. Is thuiswerken sustainable en bieden testen en vaccinatie(paspoorten) perspectief?

Meer dan voldoende aanleiding voor een tweede webinar ‘Arbeidsrecht in het licht van COVID-19‘. Dit webinar vindt plaats op 15 april 2021 van 9.30 – 11.00 uur. U kunt zich hier aanmelden.

Arbeidsrechtadvocaten Annemarth Hiebendaal en Annemeijne Zwager praten je tijdens dit webinar onder andere bij over de meest recente ‘Corona-jurisprudentie’ en de verschillende steunmaatregelen van de overheid waaronder de NOW-regeling. Ook gaan Annemarth en Annemeijne in op praktische aangelegenheden die zij zien langskomen en steeds meer op de werkvloer spelen. Vragen die aan de orde zullen komen zijn onder meer:

  • Kunnen mijn werknemers blijvend thuiswerken afdwingen?
  • Hoe gaan werkgevers om met werknemers die niet willen worden gevaccineerd?
  • Kan ik mijn werknemers verplichten om een ‘Corona (snel)test’ te ondergaan voordat zij weer op het werk verschijnen?
  • Mag ik mijn werknemers verplichten een mondkapje te dragen als zij op het werk zijn?